AUDITION

Vocal Frostbite har et fast antal sangere og søger sangere, når en plads bliver ledig. 

Efter optagelsesprøverne i sommeren 2020 er alle pladser besat.

Vi søger derfor ikke nye sangere lige nu.

Ansøgere skriver en mail til dirigent Christina Vest vocalfrostbite@gmail.com med oplysninger om sangerfaring, stemmegruppe og lidt om sig selv.

Følgende lægges vægt på ved udvælgelsen: Den enkelte sangers stemme og kvalitet er vigtig, men det primære som sanger i Vocal Frostbite er, at kunne lytte og tilpasse sig koret og sin stemmegruppes klang.

Som sanger i Vocal Frostbite forventes det, at man i rimelig grad kan orientere sig i en node uden at det forventes at man kan synge perfekt bladsang. Vores indstudering sker primært ud fra noder, men alt læres meget hurtigt udenad.

Praktisk om Vocal Frostbite:

  • Vi øver i Jægersborg Kirke (Søndersøvej 5, 2820 Gentofte, tæt på Gentofte station).

  • Korprøverne er hver mandag kl.18.30-21.00. 

  • Vi har ca. 5 større koncert om året, ca. 5 jobs om året, og 1-2 årlige rejser eller anden form for weekendaktivitet, som vi forventer at vores sangere prioriterer at deltage i.

  • Derudover er der det sociale, som betyder meget korets sammenhold. Det kan f.eks. være sommerfest, fredagsøl, teatertur eller sang på strøget.

  • De fleste sangere i Vocal Frostbite har kendskab til nodelæsning, og det er en fordel som ny sanger at kunne finde rundt i en node, når der skal læres et helt repertoire op. Som ny sanger, skal man forvente at bruge ekstra tid på at øve hjemme og deltage i ekstra prøver de første par måneder.

Interesserede er altid velkommne til at kontakte os i perioder udenfor optagelsesprøveperioderne. Send en mail til vocalfrostbite@gmail.com og få info om optagelsesprøven og få yderligere info når vi igen har ledige pladser.